Digitaliseringspotentiale

Vil du vide, om digitalisering kan skabe vækst i din virksomhed? Og hvor du skal sætte ind?

Med vores potentialeafklaring får du kortlagt virksomhedens digitale potentiale i en overskuelig form.

Vi oplever store forandringer i erhvervslivet, hvor den hastigt voksende digitalisering udfordrer mange virksomheder og deres forretningsmodeller. Digitalisering bliver mere og mere centralt for deres produktivitet og konkurrenceevne. Både nationalt og internationalt.

Samtidig viser mange analyser, at særligt små og mellemstore virksomheder savner indsigt i muligheder og potentialer i de digitale teknologier.

Vi tilbyder et struktureret forløb, der har fokus på at afklare din virksomheds digitale potentiale gemme tre overordnet moduler:

Hvor står jeres virksomhed lige nu?

Vi starter med at kigge på jeres nuværende digitaliseringsgrad for at få et godt udgangspunkt for det videre forløb. Her kigger vi bredt på jeres forretning.

Digitaliseringsgraden har stor betydning for vores senere anbefalinger til jer. På den måde får I en mere realistisk plan for jeres digitalisering.

Hvordan tjener I penge?

Med udgangspunkt i vores afprøvede model kortlægger vi jeres forretningsmodel for at danne os et overblik over, hvor det vil give mest mening (og værdi) for jer at sætte ind med digitalisering.

Selvom de fleste naturligvis kender deres forretning indgående, så bidrager kortlægningen af forretningsmodellen næsten altid med nye input. Og kombineret med vores viden, indsigt og erfaring med digitalisering, er fundamentet skabt for jeres unikke digitaliseringsstrategi.

Digitaliseringsstrategien

Opsummeringen af den digitale potentialeafklaring er en konkret strategi for jeres digitalisering, der også indeholder helt konkrete digitale indsatsområder, som I kan arbejde videre med på egen hånd eller sammen med os.

Hvis en digitaliseringsstrategi skal give mening og skabe værdi, så skal den netop være rodfæstet i jeres unikke forretningsmodel.

Samtidig skal den være konkret og brugbar for jer i praksis.

Digital strategi

Er du klar til en kort snak?

Lad os tage en uforpligtende (og helt gratis) sparring om jeres digitale muligheder.