Digital forretningsstrategi

Kan digitalisering være med til at skabe værdi for jeres virksomhed? Og hvor bør I sætte ind?

Alt for mange digitale indsatser og projekter fejler eller skaber ikke de forventede resultater, fordi de ikke er forankret i forretningsstrategien.

Derfor hjælper jeg mine kunder med at udvikle en digitaliseret forretningsstrategi, der tager udgangspunkt i forretningsmodellen. Digitalisering handler om at skabe værdi i forretningsmodellen - eller udvikle helt nye - baseret på digitale løsninger.

Jeg tilpasser altid min rådgivning og sparring til jeres behov, situation og budget. Herunder kan du læse mere om nogle af de konkrete tiltag, som jeg har anvendt hos andre kunder.

Få et digitalt powerboost

Sidder du i ledelsen af en virksomhed med en tvivl om, hvordan I helt konkret skal forholde jer til digitalisering af netop jeres virksomhed? Har I brug for både konkrete og lavpraktiske input til at få lavet en sammenhængende plan for jeres digitale rejse?

Så vil I opleve DIGITALT POWERBOOST som en intensiv vitaminindsprøjtning, der klæder jer på til at gribe digitaliseringen an i jeres virksomhed og giver svar på jeres spørgsmål om digitalisering.

Disrupt jeres egen virksomhed

Udnytter I virksomhedens digitale potentiale til fulde? Er I klar over, hvor de største digitale udfordringer ligger gemt – og hvad med mulighederne? Hvis der starter en konkurrerende virksomhed i morgen, hvor ville I så stå stærkt og hvor er jeres svagheder?

Med DISRUPT JERES VIRKSOMHED bliver I klædt på til at udfordre jeres primære forretningsmodel med digitale briller og gøre jer klogere på jeres digitale udfordringer og muligheder.

Digitalt strategiforløb

Digitalisering er strategisk vigtig, men lever ikke i en separat digital strategi. Digitaliseringen er derimod en integreret del af virksomhedens overordnede forretningsstrategi.

Med et DIGITALT STRATEGIFORLØB udvikler vi en ny, digitaliseret forretningsstrategi med udgangspunkt i en grundig analyse af jeres nuværende forretningsmodel og eksisterende strategier.

Digital strategi
Sparring om digitalisering

Sparring

Digitalisering er en strategisk opgave for ledelsen. Også selvom det går meget godt uden.

Jeg sparer med ledelsen og bestyrelsen for at klæde dem på til at træffe kvalificerede beslutninger om den digitale udvikling af forretningen.

Sparringen er målrettet virksomhedsejere, ledere og bestyrelser, der står over for strategiske udfordringer i forhold til digitalisering, men er usikre på, hvordan udfordringerne bedst gribes an.


Er du klar til en kort snak?

Lad os tage en uforpligtende (og helt gratis) sparring om jeres digitale muligheder.