Eksekvering af digitale projekter

Er I klædt på til at udvikle, indkøbe og styre et digitalt projekt?

Få hjælp til at udvikle jeres digitale projekter, finde de rigtige løsninger og styre projektet sikkert i mål.

Mange små og mellemstore virksomheder oplever store udfordringer i samarbejdet med ikke-uvildige eksterne leverandører af it-løsninger og systemer. Man har ikke erfaring med at bestille en digital løsning, har ikke dyb indsigt i fordele og ulemper ved forskellige løsninger og taler ikke samme ”sprog” som leverandørerne.

Kan du nikke genkendende til de udfordringer?

Så har du måske også brug for vores uvildige hjælp til at identificere og bestille de rigtige digitale løsninger og i det løbende samarbejde med leverandørerne. Vi tilbyder hjælp til implementeringen på følgende områder:

Udvikling af digitale projekter

Projektudvikling

Projektudvikling handler om at forme konceptet og gøre det konkret. Hvis I allerede har et koncept på plads, så kan vi hjælpe med at lave en projektbeskrivelse, der kan bruges som kravspecifikation.

Vi sørger også for at afdække potentielle udfordringer i projektet, herunder vurdering af jeres datagrundlag, mulighederne for integration til tredjeparts løsninger m.v.

Det handler kort sagt om at få gjort projektet konkret, realistisk og struktureret.

Indkøb

At indkøbe digitale løsninger – uanset om det drejer sig om standardløsninger eller specialudviklede løsninger – handler om at identificere kravene til en løsning, afsøge markedet for kompetente leverandører, gennemføre møder med udvalgte leverandører og sikre jer et solidt aftalegrundlag med den valgte leverandør i forhold til kravspecifikation, aftalebetingelser m.v.

Vi sætter os ind i jeres behov og taler samme sprog som leverandøren – også på det tekniske niveau. Det sikrer jeg den rigtige løsning til den rigtige pris.

Stil krav til jeres digitale løsninger

Projektledelse

Vi hjælper også vores kunder som en ekstra ressource med at lede digitale projekter fra start til slutning. Det sikrer fremdrift i processen, overholdelse af deadlines og mulighed for at tilpasse projektet undervejs i forhold til ændrede forudsætninger m.v.

Vi overfører vores viden fra projektudviklingen og indkøbsfasen til det løbende samarbejde med den valgte leverandør.

Er du klar til en kort snak?

Skal vi snakke om, hvordan jeg kan hjælpe jeres virksomhed med at forberede, indkøbe og implementere digitale løsninger? Så book et uforpligtende (og gratis) online intromøde om jeres udfordringer.