Alle kan få brug for helte
– også den digitale slags.

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at udvikle sig i en digital verden.

Jeg arbejder udelukkende for at skabe værdi for mine kunder, bidrage med kompetent sparring og give udviklende modspil. Alt sammen med respekt for mine kunders tid og penge.

Jeg vægter konkrete anvisninger og hands-on implementering over alenlange strategipapirer og timelange workshops. Jeg igangsætter, følger og udvikler jeres digitale initiativer i tæt samarbejde med jer.

Et samarbejde med mig er gennemskueligt og overkommeligt. Også økonomisk. Min hjælp og rådgivning er et løbende partnerskab, som fleksibelt kan tilpasse behov, økonomi og tid. Rådgivning, når det er bedst.

Vil du vide mere eller bare videre, så lad os tage en uforpligtende snak.

Stærke kernekompetencer

Mine kunder vælger at samarbejde på mig, fordi jeg kan kombinere forretningsforståelse med en bred digital indsigt og viden. Sammenfattende er mine kernekompetencer:

01

Forretningsforståelse

Jeg har en stærk evne til at sætte mig ind i forretningen bag virksomheden. At forstå, hvordan virksomheder skaber værdi for kunderne.

02

Digital indsigt og viden

Jeg har arbejdet med forskellige områder af digitalisering i næsten 20 år. Jeg har et digitalt mindset og en stor nysgerrighed på digitale muligheder og løsninger.

03

Kreativitet

Mine kreative evner bruger jeg til at se nye muligheder, udvikle spændende koncepter og bidrage med kompetent sparring hos mine kunder.

04

Kommunikation

Kommunikationsevner er en meget overset kompetence, når man arbejder med digitalisering. Jeg forstår at kommunikere tydeligt, forståeligt og i øjenhøjde med mine kunder.

Drevet af værdier

Kodeordene er kompetent rådgivning og langvarige relationer med mine kunder. Det kræver at værdier er på plads og anvendes i praksis. Hver dag.

Vi hjælper med digitalisering

HJÆLPSOM

Mit primære fokus er at hjælpe mine kunder med deres problemer og udfordringer. Derfor har jeg fokus på at skabe værdi for mine kunder.

Tal med mig om digitalisering

EKSPLICIT

Jeg udtrykker mig klart og tydeligt. Jeg siger tingene, som jeg ser dem, og giver mine kunder kompetent sparring og udviklende modspil.

Reel rådgivning

RESPEKT

Jeg samarbejder med mine kunder ud fra en forventning om gensidig respekt. Jeg har respekt for mine kunders tid og penge.

Digitalisering

ORDENTLIG

Jeg opfører mig ordentligt overfor mine kunder og behandler dem, som jeg gerne selv vil behandles af en tæt samarbejdspartner.

Lad os starte med en kop kaffe

Har du fået lyst til at tage fat på forretningsudvikling og digitalisering?

Så giv mig et kald eller send mig en mail. Det koster højest din tid og en kop kaffe.

+45 2169 7850

[email protected]

Eller book et online møde herunder.

Book et online møde
Lad os starte med en digital kop kaffe