Sparring om digitalisering

Digitalisering er en strategisk opgave for ledelsen. Også selvom det går meget godt uden.

Jeg sparer med ledelsen og bestyrelsen for at klæde dem på til at træffe kvalificerede beslutninger om den digitale udvikling af forretningen.

Med et sparringsforløb får ledelsen af virksomheden en bedre overordnet forståelse af digitalisering og indsigt i de digitale muligheder og potentialer for jeres virksomhed.

Jeg anbefaler, at I gennemfører en digital potentialeafklaring forud for sparringen.

Ledelsessparring

Digitalisering kan skabe øget vækst, være med til at sikre virksomhedens position i markedet og bidrage til indtrængning på nye markeder. Det store spørgsmål ender altid med at være: Hvordan?

Vores sparring med ledelsen handler grundlæggende om at bidrage til at finde svare på det spørgsmål, og sparringen foregår både som 1:1 sessions, deltagelse i ledelsesmøder og løbende ad hoc sparring.

Bestyrelsessparring

Hvis bestyrelsen skal forholde sig til, hvordan virksomheden kan udnytte den digitale udvikling til at skabe vækst, skal den have indsigt og kompetencer til at arbejde strategisk med de digitale teknologier og muligheder.

Vi rådgiver bestyrelser i små og mellemstore virksomheder om digital forretningsudvikling, svarer på spørgsmål om de strategiske muligheder med digitalisering og hjælper grundlæggende med at opkvalificere bestyrelsesarbejdet.

Er du klar til en kort snak?

Få 45 minutters helt uforpligtende (og gratis) sparring om jeres digitale muligheder ...